Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

<internet professionals>

Ubiquity ventures

A social platform for changemakers

Michiel Koudijs Makelaars

De NVM makelaar in het historische Naarden Vesting

Gijsbrecht, wonen in Ouderkerk

In het groen, bij het water, bij de stad

Radicale Vernieuwing

Netwerk verpleeghuiszorg waarin mensen het belangrijkst zijn

Omnia Wonen

Iedereen een thuisbasis

LOC Waardevolle zorg

Waardevolle zorg voor iedereen

In voor mantelzorg

#wijzorgensamen

DOQ arts aan het woord

Het online platform voor de zorgprofessional

Yes, je hebt De Heren Van gevonden!

Sinds 1996 ontwikkelen we met samen met onze klanten mooie websites en online campagnes. Ons bureau is inmiddels de WordPress specialist en partner voor zowel grote en kleine bedrijven in diverse branches. Wij werken vanuit het centraal gelegen Driebergen samen met reclame- en communicatiebureau’s in heel Nederland en komen altijd met een passende, betaalbare oplossing binnen WordPress…

Koffie? 0343-520350

Dè WordPress specialisten!
Wat kunnen wij voor jou doen?

De Heren Van kunnen instappen in het gehele ontwikkeltraject; webdesign, online strategie, zoekmachineoptimalisatie (SEO), e-mailmarketing (nieuwsbrieven), uitgebreide security en het technisch onderhouden van systemen middels een Service Level Agreement (SLA). Uiteraard verzorgen we contentbeheer en ontzorgen we onze klanten met domeinregistratie en implementeren sites op eigen snelle WordPress servers. Voor ons is daarbij SSL, backups, server monitoring en schaalbaarheid wel standaard beschikbaar. We hebben veel ervaring met de implementatie van externe diensten zoals webinars en het synchroniseren van gegevens uit externe databases. Wij ontwikkelen zelf WordPress plug-ins en custom made WordPress thema’s om exact te kunnen leveren wat de klant wenst! Jij wilt toch ook geen standaard website?

Hulp nodig?

Corona update: Hoe pakken wij het aan

Veel bedrijven hebben maatregelen getroffen om o.a. thuis te werken. Ook wij volgen deze richtlijnen en zijn hier goed op voorbereid. Wij blijven telefonisch en per mail goed bereikbaar. Alle afspraken proberen we telefonisch of via skype af te handelen. Trainingen zullen wij naar ons online webinar platform verplaatsen.

Wellicht heeft uw organisatie ook behoefte aan online oplossingen om de komende periode online te communiceren bekijk dan ook eens onze oplossingen voor webinars en online traningen.

Webinars en online trainingen

Trots op ons werk

We kunnen ze natuurlijk niet allemaal laten zien!

Drillster

Paleis Soestdijk

Decathlon Sport Experience

In voor mantelzorg

LOC Waardevolle zorg

The CFI Group

AAme Adviseurs

Coolblue Pakketpret